Uncategorized

Megasendvis dulce

1. Cerne faina împreuna cu praful de copt si putina sare. Adauga untul taiat cubulete si framânta putin. Toarna treptat apa si, la final, uleiul.

2. Împarte aluatul în doua. În prima jumatate, încorporeaza cacaua. Acopera aluatul cu folie si lasa la rece cel putin o ora.

3. Înfaineaza masa de lucru si întinde din aluat doua foi. Taie biscuitii de dimensiunea dorita.

4. Asaza-i într-o tava unsa si tapetata cu hârtie de copt. Lasa-i la cuptor, la foc moderat, 8-10 minute.

5. Separat, bate frisca foarte bine. Pregateste din biscuitii racoriti un megasendvis. Între ei, pune frisca din belsug, boabe de strugure si felii de portocala decojite si taiate cubulete.

6. De jur împrejur, pune fructe si lasa câteva minute la rece.

 

Prajitura de biscuiți

Poza principala

mega_mic.jpg

500 ml frișca lichida

1 ciorchine struguri

1-2 portocale

 

Pentu biscuiți:

300 g faina

100 g unt

125 g zahar

100 ml apa

20 ml ulei

1 lingurița rasa cu praf de copt 

1 lingurița cu cacao

sare

 

Fructe de padure cu biscuiti crocanti

O combinație atractiva și delicioasa. Garantam!
Numar de portii
8-10
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE