Rulouri cu spanac si cascaval

1.Taie ceapa cubuleţe, dă morcovul prin răzătoare şi căleşte-le în puţin ulei. Adaugă spanacul congelat, măslinele şi condimentează cu cimbru, sare şi piper. Lasă să fiarbă două minute, după care stinge focul.

2.Cerne făina într-un castron, presară praful de copt şi sare, apoi fă o adâncitură în mijloc şi pune un ou, 150 ml de apă şi uleiul. Amestecă incoporând, uşor, uşor făina de pe margini. Frământă bine până când aluatul devine omogen.

3.Întinde aluatul într-o foaie dreptunghiulară, pune deasupra umplutura de spanac şi presară caşcavalul ras, după care rulează cât mai strâns şi din sulul format taie felii groase de doi centimetri.

4.Acoperă o tavă de copt cu hârtie pergament, aşază rulourile şi unge-le cu ou bătut. Dă aceste rulouri cu spanac si cascaval la cuptorul bine încălzit pentru 20-25 de minute. Se serveşte cald sau rece. 

Credit foto: Photoland/Profimedia

 

Rulouri cu prune

Poza principala

melci_mica.jpg

200 g spanac congelat

250 g caşcaval

150 g măsline negre feliate

2 cepe

1 morcov

3 căţei de usturoi

Cimbru

Piper

Ulei

Sare

 

pentru aluat:

250 g făină 

2 ouă

1 linguriţă praf de copt

2 linguri de ulei

1 linguriţă de sare

 

Rulouri pufoase cu merișoare și ghimbir

Când vrei să pregătești o masă ușoară, deosebită și în același timp savuroasă, meșterește aceste rulouri cu spanac și cașcaval. Sunt ușor de preparat și absolut delicioase!
Numar de portii
6-8
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE