Melon chorizo

Taie pepenii in jumatate, scobeste-i si danteleaza-le marginile cu un cutit, ca in imagine. Taie salamul si cascavalul cubulete.

Amesteca toate ingredientele plus bile din miez de pepene (formate cu lingurita) intr-un castron, sareaza si pipereaza dupa gust. Umple cu acest amestec cele 4 jumatati de pepene.

Stropeste melonul chorizo cu zeama de lamaie, ulei de masline si sos de mustar. Decoreaza cu frunze de busuioc.

Melon trio

Calamari cu chorizo

Revista BUCATARIA DE AZI

Poza principala

melon_chorizo400.jpg

2 pepeni galbeni (melon)
200 g salam chorizo
100 g cascaval
ulei de masline
zeama de la o lamaie
sare
piper
busuioc proaspat
sos de mustar

O gustare inedita cu melon chorizo care se prepara rapid si usor.
Numar de portii
4
Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE