Meniu spectaculos la noul Chocolat Createur de Gout Boutique Restaurant

Foto
Chocolat
Daca va spunem „Millefeuille de pere si branza roquefort pe pat de spanac ciufulit cu menta si sos de fructe rosii”, nu-i asa ca sunteti gata sa va povestim mai multe?
chocolat.jpg

Chocolat Createur de Gout si-a castigat reputatia prin produsele unice de cofetarie si a specialitatilor de paine pe care le produce in laboratoarele proprii. Inspirate din retete frantuzesti si create din ingrediente 100% naturale, acestea au cucerit repede inimile bucurestenilor. Dupa cinci ani de succes, Tudor Constantinescu a simtit nevoia unui nou suflu. De aceea, a intrat in bucatarie si a rescris complet meniul Chocolat. Mai mult decat atat, pentru ca atentia la detalii este vitala, noul concept Boutique Restaurant a schimbat complet fata Chocolat.

 “Am vrut sa schimbam tot. Cred ca Chocolat a ajuns la maturitate, si ca din respect pentru clientii nostri a trebuit sa venim in intampinarea lor cu acest nou concept. De la vesela Revolt, care este din bazalt, totul este unic, creat special pentru Chocolat. Designul interior este creat de Stefan Popa, un arhitect extrem de talentat din Brasov, iar uniformele sunt creatia bunului nostru prieten Catalin Botezatu.”, spune Tudor Constatinescu, creatorul conceptului.

Dar cele mai spectacoloase schimbari s-au produs la meniu. Creat din ingrediente bio provenite din Belgia, Franta si Romania, meniul este inspirat din arta gastronomica franceza. “Am creat o frenezie de culoare, gust si texturi. Fiecare farfurie s-a transformat intr-o calatorie fabuloasa in lumea bunului gust si a excelentei culinare”, adauga Tudor.  Astfel, in noul meniu se regasesc preparate precum risoto nero di seppia cu caracatita si sos de sampanie, un melanj delicios si usor, file de halibut la abur servit pe cuib de spanac proaspat, dar si combinatii inedite precum millefeuille de pere si branza roquefort pe pat de spanac ciufulit cu menta si sos de fruncte rosii. “Am vrut sa creem preparate care sa uimeasca vizual, apoi sa elibereze o lume a aromelor speciala, care sa uimeasca, si suntem incantati ca am reusit.” spune Executive Chef-ul Chocolat Robert Cruicu.

Cat despre partea de Boutique, Chocolat a adus traditia coacerii painii mai aproape de consumatori, iar acum toate specialitatile de paine si de patiserie sunt coapte chiar in fata clientilor, in sectiunea de Boutique. De asemenea, meniul cuprinde o intreaga sectiune de produse pe care clientii Chocolat le pot savura acasa.

Redeschiderea Chocolat Createur de Gout Boutique Restaurant din Calea Victoriei 12A (intrare prin str. Stavropoleos) este prima din seria transformarilor pe care Chocolat le parcurge, urmand in curand ca si locatia din strada Radu Beller nr. 13 sa se transforme spectaculos in perioada urmatoare.

Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTEPUBLICITATE