Meniul de Valentine’s Day al Epoque Bistro este o creatie de 2 stele Michelin

Foto
Epoque Hotel
Bistro Epoque, restaurantul hotelului Epoque, cel mai nou boutique hotel din Bucuresti, prezinta un meniu special de Ziua Indragostitilor.
155663_140113219377588_137003913021852_217639_5080005_n.jpg

Cina de Valentine’s la Epoque va purta semnatura lui Guy Martin, celebrul chef francez ale carui creatii culinare sunt recunoscute cu 2 stele Michelin. Evenimentul garanteaza o experinta unica de haute gastronomie, reprezentand si o premiera nationala.

Master chef al celui mai vechi restaurant parisian de lux, Le Grand Vefour, Guy Martin este unul dintre cei mai apreciati si mai faimosi artisti culinari din lume. Incepand din ianuarie 2011 Guy Martin semneaza meniul Epoque, iar cina speciala de Valentine’s Day reprezinta prima creatie oficiala a sa si a asistentului sau Arnaud Dunand pentru clientii Bistro Epoque.

Epoque Hotel a pregatit o selectie atenta pentru a sarbatori Valentine’s Day, ofertele fiind gandite special pentru cupluri. Epoque propune clientilor sai o cina exceptionala pentru doi, intr-o atmosfera romantica in elegantul decor al Bistro Epoque, la pretul de 400 ron. De asemenea, pachetul de Valentine’s include si o noapte de cazare intr-unul din apartamentele VIP pentru doua persoane cu mic dejun la pretul de 400 ron si/sau un program complet de relaxare pentru doi cu masaj si acces la Epoque Spa la pretul de 200 ron.
 
Hotel Epoque este un brand de lux ce vizeaza turistii cu standarde ridicate de calatorie, ale caror criterii de selectie sunt unicitatea si caracterul locatiei, servicii personalizate si nevoia de individualitate.

Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE