Merluciu cu topping cremos de iaurt si branza

1. Preincalziti cuptorul la 200 de grade.

2. Puneti pestele intr-o tava. Stropiti fiecare file cu putin ulei si condimentati cu sare si piper.

3. Coaceti-l pentru 4 minute.

4. Amestecati ingredientele pentru topping si presarati-le peste fiecare bucata de peste.

5. Coaceti pestele pana cand branza se topeste si rumeneste.

6. Serviti imediat, cu spanac inabusit in unt.

Poza principala

h_00820392_mica.jpg

600 g file de merluciu
ulei de masline
sare grunjoasa
piper negru proaspat macinat
Pentru topping:
1/2 cana iaurt grecesc
1/2 cana branza Gouda, rasa
1/2 lingurita mustar

Puteti servi acest peste si cu piure de cartofi sau porumb fiert.
Numar de portii
4
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE