Merluciu cu topping de iaurt

1. Preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius

2. Pune pestele pe o tava de copt. Stropeste fiecare bucata de peste cu putin ulei de masline si presara sare si piper.

3. Pune la cuptor timp de 4 minute.

Ardei in sos de iaurt

4. Amesteca ingredientele de topping si pune mixtura peste fiecare file de peste

5. Pune cuptorul pe grill si pune pestele la cuptor pana devine auriu

6. Merluciul cu topping de iaurt se serveste imediat pe un strat de sfecla

Hering cu sos de iaurt

Poza principala

h_00820392.jpg

600g de file de merluciu

Ulei de masline

Sare de mare si piper negru

Pentru topping 

½ cana de iaurt de casa

½ de cana de branza Gouda rasa

½ de lingurita de mustar

Pentru servire

Sfecla rasa, prajita in ulei de masline, cu usturoi zdrobit

Iata o reteta ieftina si usor de preparat: merluciu cu topping de iaurt.
Numar de portii
4
Facebook Comments



PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE