Mic dejun BIO cu ovaz, nuci si fructe

Se fierbe apa intr-o oala si se adauga ovazul.
Se amesteca pana se inmoaie ovazul.
Adaugaţi stafide, mere sau alte bucatele de fructe, scortisoara si vanilie cu 5 minute inainte de a opri focul.
Dupa ce ati oprit, amestecati si semintele de in si nucile. Se acopera cateva minute.
Adaugati indulcitor si lapte de migdale sau orez, dupa gust.
1 cana fulgi de ovaz
3 cesti de apa
½ lingurita scortisoara
1 lingurita pudra de vanilie
½ ceasca stafide/mere proaspete cuburi/merisor/afine/coacaze
¼ ceasca seminte de in
½ ceasca nuci macinate (migdale, nuci, nuci pecan, caju)
indulcitor natural dupa gust, cum ar fi miere, sirop de arţar sau de agave
lapte de orez sau de migdale – opţional
Un mic dejun satios si hranitor!
Numar de portii
1
Calorii
Facebook Comments

Pukka Food

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE