Mic Dejun repede și bun la McDonald’s

București, 1 martie 2013 – McDonald’s România lansează cel mai extins program de promovare a Micului Dejun în toate restaurantele sale din România, al căror orar de activitate permite acest lucru. Astfel, consumatorii se pot bucura de un Mic Dejun complet la McDonald’s, în fiecare dimineață, până în ora 10:00.
mic_dejun_repede_si_bun_mica.jpg

Meniul are la bază cele mai importante ingrediente pentru un Mic Dejun clasic – ouă și  legume proaspete, bacon, felii de carne, suc de portocale. Programul reprezintă o alternativă pentru toți cei care, de cele mai multe ori, din lipsă de timp, renunță la cea mai importantă masă a zilei. 

 „Întrucât micul dejun este prima masă a zilei, acesta contribuie semnificativ la buna funcționare a organismului și la menținerea unei diete echilibrate. Pe lângă faptul că oferă energia necesară desfășurării activităților de pe parcursul zilei, micul dejun are și un efect pozitiv asupra dispoziției noastre generale.”, recomandă Dr. Alin Popescu, Medic Specialist în Medicină Sportivă

Programul McDonald’s de Mic Dejun se adresează în special persoanelor cu un stil de viață dinamic, pentru care timpul este foarte important. Platforma are la bază principiile McDonald’s: Varietate – prin oferirea unei game diversificate de produse adaptate cerințelor consumatorilor,  Valoare  – prin ofertele de meniu care alcătuiesc o masă completă, la un preț accesibil și Rapiditate – prin rețeaua extinsă de restaurante, cât și prin promptitudinea cu care McDonald’s își onorează fiecare comandă. 

„Ne mândrim cu faptul că suntem primul lanț de restaurante din România care le oferă consumatorilor posibilitatea de a-și începe ziua cu un Mic Dejun consistent, format din produse specifice acestei mese: omletă, ouă ochiuri, sandvișuri cu legume proaspete. Încă din 2010, anul în care am demarat acest program, am extins oferta de meniu cu produse noi, pe gustul fiecăruia.”, declară Daniel Boaje, Director General McDonald’s România.  

Facebook Comments

Taguri

samira.stefan

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTEPUBLICITATE