Uncategorized

Miel la cuptor

1. Setati cuptorul la 220 grade C.

2. Crestati pulpa de miel aproape pana la os, la distante de 2.5 cm.

3. Scurgeti ansoa, dar pastrati uleiul. Puneti la mixat ansoa, usturoiul, caperele, patrunjelul, lamaia si firimiturile de paine. Adaugati uleiul de la ansoa si mixati pana se formeaza o pasta. Impanati pulpa de miel cu pasta pregatita.

4. Puneti carnea pe crengutele de rozmarin intr-o tava. Stropiti cu putin ulei de masline si asezonati cu piper. Coaceti timp de 20 de minute, apoi micsorati temperatura cuptorului la 190 grade C si coaceti mielul inca o ora si 20 de minute.

5. Mutati-l pe un platou, acoperiti cu folie si lasati-l 10 minute. Folositi grasimea din tava in care s-a copt mielul pentru a face sos cu putin vin rosu si supa de miel, daca doriti.

6. Serviti cu cartofi copti, legume verzi si sos.

Poza principala

rexfeatures_458943dmica.jpg

2kg pulpe de miel cu os
50g ansoa in ulei de masline 
4 catei de usturoi curatati si taiati marunt
2 linguri de capere 
3 linguri patrunjel proaspat taiat mare
coaja de la o lamaie, rasa fin
4 linguri firimituri de paine proaspata
2 crengute de rozmarin
1 lingura ulei de masline
piper negru proaspat macinat

Aveti musafiri la masa de Paste? Iata o varianta pentru a-i surprinde.
Numar de portii
8
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE