Uncategorized

Millefeuilles

1.Decongelează aluatul, după care taie-l în dreptunghiuri potrivit de mari. Așază-le într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Înțeapă-le din loc în loc cu furculița și coace-le la cuptor, la foc mic, 15 minute.

2.Separat, mixează smântâna până obții o cremă fină și omogenă. Adaugă brânza mascarpone și esența de vanilie. Amestecă ușor și lasă la rece 10-15 minute să se întrepătrundă aromele.

3.Acum urmează partea cea mai frumoasă. Cu ajutorul unui șpriț pune cremă peste un dreptunghi de aluat răcorit bine. Așază câteva jumătăți de căpșuni și acoperă cu alt dreptunghi de aluat. Repetă operația.

4.Unge deasupra cu dulceață de căpșuni și presară zahăr pudră. Pentru a arăta și mai apetisant, trasează deasupra câteva linii și decoprează cu jumătăți de căpșuni. Servește după ce a stat la rece o oră.

foto: Photoland/Photocuisine

Poza principala

millefeuilles_mica.jpg

250 g căpșuni
375 g aluat de foietaj
285 ml smântână dulce
250 g mascarpone
1 fiolă cu esență de vanilie
4 linguri cu dulceață de căpșuni
100 g zahăr pudră vanilat
înghețată

Impresionează-ți prietenele cu un desert rafinat.
Numar de portii
6
Facebook Comments


iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE