Uncategorized

Mini-pizza vegetariana

1. Preincalzeste cuptorul la 240 de grade Celsius.

2. Presara faina pe o hartie de copt si taie blaturile de pizza in 12 cercuri, cu ajutorul unui pahar.

3. Amesteca ingredientele si intinde-le uniform pe blaturi.

4. Presara fiecare pizza cu mozzarella si pune deasupra ardei, rosii, masline si branza feta. Presara patrunjel peste pizza si tine la cuptor timp de 8 minute. Serveste mini pizza imediat.

 

Pizza cu pui si ciuperci

Poza principala

h_01335257mica.jpg

2 blaturi mari de pizza
Sos
60ml de maioneza
2 catei de usturoi, taiati marunt
30g de patrunjel
sare si piper
Topping
125g de mozzarella
2 ardei galbeni, taiati rondele
180g rosii cherry
125g de masline fara samburi
150g de branza feta, sfaramata
60g de patrunjel tocat

Daca vrei sa variezi pizza, poti inlocui sosul de maioneza cu pesto de busuioc.
Numar de portii
12
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE