Miniclatite cu macrou afumat

1. Pentru dressing: amestecati toate ingredientele si lasati deoparte cat preparati miniclatitele.

2. Pentru miniclatite: mixati toate ingredientele si lasati aluatul deoparte pentru 30 de minute.

3. Incalziti o tigaie antiaderenta. Turnati cate o lingura de aluat in tigaie. Intoarceti miniclatitele pe partea celalata de indata de incep sa se formeze bule de aer la suprafata. Repetati procedeul cu toata cantitatea de aluat.

4. Pentru servire: aranjati fasii de peste afumat pe fiecare miniclatita si serviti cu nasturel si dressing.

Poza principala

caltite_cu_macrou_rexfeatures_1543724f_mica.jpg

Pentru dressing:
125 ml iaurt simplu
sare si piper negru proaspat macinat
oregano si busuioc proaspete, tocate
Pentru miniclatite:
180 g faina cu agent de crestere
80 g tarate de ovaz
125 ml lapte degresat
125 ml apa
2 oua
un praf de sare
un praf de nucsoara
205 g porumb la conserva, scurs/150 g spanac proaspat, tocat
2 cepe verzi, tocate
Pentru servire:
100 g pastrav/macrou afumat
2 linguri ulei de masline cu lamaie
nasturel proaspat

Aceste miniclatite sunt perfecte ca aperitiv inaintea unei mese bogate.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Admin

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE