Uncategorized

Moments

Situat foarte aproape de centrul Bucurestiului, pe bulevardul Tineretului, numarul 55 (vis-a-vis de Palatul Copiilor, zona parcul Tineretului), restaurantul Moments te asteapta cu o astmosfera calda si  placuta oferita atat de decorul din interior cat mai ales de oamenii care iti stau la dispozitie ca sa faca din vizita ta un moment de neuitat.

Fie ca vii la pranz cu colegii de serviciu,  sau ai o intrunire oficiala cu partenerii de afaceri, sau iesi seara la o cina romantica, sau iesi cu prietenii la o bere sau la un meci, sau pur si simplu te plimbi cu rolele prin parc si ai nevoie de o pauza pentru a prinde puteri cu un desert delicios, noi suntem alegerea perfecta.

Calitatea produselor oferite, preturile minime practicate, servirea ireprosabila, meniul foarte variat cu specific international, pregatit de bucatarii nostri experimentati, ambianta placuta ne transorma in locul ideal pentru o pauza de relaxare.

Te asteptam in fiecare zi intre 11.00 si 24.00 sa degusti preparatele delicioase din meniu.

Poza principala

41319_109634242427028_100001413589307_87446_4186497_n.jpg

Adresa
B-dul Tineretului nr. 55, sector 4
Telefon
0720 30 59 57

Organizam evenimente cu design personalizat: botezuri, intalniri de afaceri, aniversari, mese festive, receptii, conferinte, cu meniu ales pe comanda si profesionalismul si servirea ireprosabila a staffului nostru.

Pentru intalniri de afaceri, aniversari, mese festive, receptii, conferinte puteti rezerva un spatiu in cadrul restaurantului nostru cu cel putin doua saptamani inainte, inclusiv meniu personalizat pe comanda.

Calitatea produselor oferite, muzica si decorul festiv alese special pentru tine, meniul personalizat, ambianta placuta si servirea ireprosabila vor face evenimentul tau un moment de neuitat!

Website
Facebook Comments

cmanager

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE