Uncategorized

Mousse cu cafea

1. Separă albuşurile de gălbenuşuri. Într-un castron, freacă bine gălbenuşurile cu zaharul si cele 2 linguri cu rom. 

2. Rupe ciocolata în cubuleţe şi topeşte-o la bain-marie. Adaugă treptat cafeaua şi untul la temperatura camerei. 

3. Pune apoi crema de gălbenuşuri şi după ce s-a încorporat bine, adaugă toată compoziţia peste albuşurile bătute spumă împreună cu zahărul vanilat. 

4. Crema astfel obţinută toarn-o în castronele sau cupe. Lasă la rece cel puţin o oră, iar înainte de servire decorează cu frişcă. 

5. Pentru un gust mai aparte presară deasupra cafea măcinată si/sau frisca batuta.

Poza principala

mousse_cu_cafea_mica.jpg

200 g ciocolată cu cafea
1 linguriţă cu cafea
60 g unt
6 ouă
2 linguri cu esenţă de rom
2 linguri cu zahăr
2 pliculețe cu zahăr vanilat

Un desert aparent sofisticat, dar usor de facut, care va lasa o impresie spectaculoasa invitatilor tai!
Numar de portii
4-6
Facebook Comments


iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE