Uncategorized

Mousse de căpșune

1. Păstrează 100 g de căpșune, iar pe celelalte zdrobește-le în blender.

2. Într-un vas mai adânc, mixează smântâna cu zahărul pudră până ce obţii o frișcă mai cremoasă.

3. Adaugă esenţa de vanilie, coajă rasă de lămâie și patru linguriţe cu suc.

4. Pune deoparte jumătate din frișcă, iar în restul încorporează căpșunele zdrobite și pe cele păstrate și tăiate în cubuleţe.

5. Repartizează în pahare și pune deasupra restul de frișcă. Decorează cu căpșune și servește imediat. La fel, poţi să pregătești mousse de nectarine sau caise.

 

Spumă de zmeură

Poza principala

mousse_mic.jpg

400 g căpșune

150 g zahăr pudră

400 ml smântână dulce

1 lămâie

esenţă de vanilie

 

Spuma de ciocolata alba si arahide

Simplu de preparat și absolut delicios.
Numar de portii
4
Calorii
290/portie
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE