Uncategorized

Mousse de ciocolata alba

1. Într-o ceșcuta, pune la hidratat pliculetul cu gelatina în cinci linguri cu apa rece. Taie rodia în sferturi și scoate bobitele cu grija sa nu le strivești.

2. Între timp, rupe ciocolata în bucatele și amestec-o pe foc, la bain-marie, cu 100 ml de frișca, pâna când se topește. Las-o sa se racoreasca, apoi încorporeaza gelatina hidratata și esenta de menta.

3. Separat, bate energic restul de frișca. Adauga treptat crema de ciocolata. Repartizeaza crema în doua pahare și pune jumatate din bobitele de rodie. Lasa la rece o ora. Înainte de servire, pune și restul de bobite de rodie și câteva frunze de menta

 

Spumă de zmeură

Poza principala

mousse_mica.jpg

200 g ciocolata alba

300 ml frisca

1 rodie

1 lingurița cu esenta de menta

1 plic gelatina

 

Gustare dulce cu mango

Nu ai cum sa dai greș cu acest desert delicios!
Numar de portii
4
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE