Mousse de ciocolata cu ardei iute

1.Pune ciocolata ruptă în bucăți într-un vas la bain-marie. Adaugă romul și amestecă până compoziția devine spumoasă. Dă deoparte și lasă să ajungă la temperatura camerei.

2.Separat, într-un vas amestecă smântâna cu crema fină de brânză, zahărul, vanilia și cacaua cernută, iar la final ardeiul iute.

3.Încorporează totul în ciocolata topită și amestecă ușor. Toarnă compoziția în cupele pregătite și dă la rece  măcar o oră înainte de a servi mousse-ul de ciocolată cu ardei iute invitaților.

Credit foto: Guliver/Thinckstock

Poza principala

mousse_de_ciocolata_cu_ardei_iute_mi.jpg

200 g ciocolată neagră (minimum 70% cacao)

50 ml rom 

200 ml smântână pentru frișcă (mai grasă)

2 linguri cu cacao

100 g cremă fină de brânză

½ linguriță cu ardei iute tocat fin

1 linguriță cu esență de vanilie

1 lingură cu zahăr brun

Un desert rafinat, un adevărat răsfăț pentru papilele gustative ale oricărui invitat.
Numar de portii
4
Facebook Comments



Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE