Mousse de somon afumat

1.Mixează într-un robot somonul cu brânza, zeama de lămâie și mărarul până ce obţii o pastă cremoasă. Lasă la rece până ce pregătești biscuiţii. 

2.Pune făina într-un vas de plastic, iar în mijloc adaugă parmezanul ras, untul la temperatura camerei și piper proaspăt măcinat, după gust. 

3.Frământă până ce obţii un aluat omogen, pe care-l înfășori în folie de plastic alimentară și dă la frigider 45-60 de minute. 

4.Întinde o foaie de 4 mm grosime pe masa de lucru și decupează, cu o formă, brăduţi sau steluţe de aluat. 

5.Așază brăduţii în tava de cuptor tapetată cu hârtie de copt și pune în cuptorul preîncălzit la 180 de grade. 

6.Lasă-i să se răcească pe un grătar, ornează-i cu mousse-ul de somon rece și servește-i celor dragi.

 

Briose de somon afumat si marar

Poza principala

mousse_de_somon_mica.jpg

200 g somon afumat

250 g cremă de brânză

1/2 lingură cu zeamă de lămâie

1 lingură mărar tocat

 

Pentru biscuit cu parmezan:

130 g făină

140 g unt

200 g parmezan ras

piper

 

Rulouri de clătite cu brânză şi somon afumat

Rafinat si foarte gustos, mousse de somon afumat este o reteta ideala pentru mesele de sarbatoare.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE