Uncategorized

Musaca in 3 culori

1.Taie ceapa tocata marunt si caleste-o usor. Adauga morcovii rasi si carnea trecuta prin masina de tocat. Lasa sa se inabuse bine. Din cand in cand, stropeste cu putina apa.

2.Fierbe cartofii in apa cu sare, dupa care zdrobeste-i cu mixerul. Adauga verdeata tocata, branzeturile si doua oua batute bine cu un praf de sare si piper. Subtiaza piureul cu lapte.

3.Unge o forma cu unt si tapeteaz-o cu pesmet. Intinde compozitia de carne racita si amestecata cu restul de oua. Asaza fasii de ardei copt, dupa care acopera cu amestecul de cartofi si branzeturi. Lasa la cuptor, la foc mic, aproximativ 40-45 de minute.

Poza principala

pic_reteta.png

1 piept de curcan
1 kg cartofi
2 morcovi
5 ardei copti
2 cepe
200 g cas dulce
50 g branza brie
200 g branza de vaci
50 g branza de oaie
100 ml lapte
4 oua
1 lingura cu unt
2 linguri cu pesmet

Te-ai saturat de musacalele obisnuite? Incearca aceasta combinatie foarte satioasa si apetisanta!
Numar de portii
10
Facebook Comments


iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE