MUSACA DE CARNE DE PORC, VARZA SI TELINA

1.Speli carnea, o tai in bucati mici, tai marunt ceapa.
2.Inmoi painea in lapte.
3.Desfaci frunzele de varza, le oparesti cu apa putin sarata.
4.Pregatesti ciupercile.
5.Inabusi carnea 10 minute, in 100 g unt, adaugi ceapa, putina apa si le inabusi impreuna pana cand se inmoaie ceapa.
6.Treci bucatile de carne prin masina de tocat, impreuna cu painea stoarsa.
7.Amesteci compozitia cu patrujelul, ouale, piperul si condimentele.
8.Ungi cu unt un vas termorezistent, asezi carnea, ciupercile, telina si varza in straturi.
9.Pui deasupra cateva felii de unt, torni zeama de carne si dai vasul la cuptor timp de 60 minute, la foc mediu.
1 kg carne de porc fara os
-2 cepe
-5 oua
-200 g ciuperci (ambalate in cutie)
-100 g unt
– 400 g varza (frunze)
-200 g telina (data prin razatoare)
-2 felii paine
-1 lingura condimente
-1 legatura patrunjel
-sare si piper dupa gust
-100 ml lapte
Numar de portii
4
Calorii
Facebook Comments

VEVERITA

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE