Uncategorized

Musaca din macaroane

1. Fierbe macaroanele în apă cu sare. Căleşte ceapa. Adaugă carnea şi lasă să se înăbuşe.

2. Condimentează şi, din când în când, adaugă câte puţină apă călduţă. Când carnea este aproape fiartă, pune pasta de tomate.

3. Într-un castron, amestecă bine smântâna cu ouăle și cașcavalul ras. Unge un vas cu unt şi tapetează-l cu pesmet.

4. Aşază un strat de macaroane bine scurse. Pune apoi jumătate din cantitatea amestecul de smântână.

5. Întinde peste toată cantitatea de carne. Acoperă musacaua cu restul de caşcaval şi smântână şi apoi pune macaroanele rămase. Lasă la cuptor 30 de minute. Serviti aceasta musaca din macaroane cat este fierbinte.

Musaca frantuzeasca

Budincă de macaroane cu branza

Poza principala

musaca_macaroane_mica.jpg

1 pachet cu macaroane

500 g carne tocată de porc

200 g caşcaval

200 g smântână

2 ouă

2 linguri cu pesmet

1 lingură cu unt

2 cepe

2 linguri cu pastă de tomate

sare

piper

 

Musaca de post

Daca iti plac pastele si carnea, te vei linge pe degete dupa ce mananci aceasta musaca!
Numar de portii
4
Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE