Uncategorized

Muschi condimentat

Curata muschiul de pielite, spala-l apoi sub un jet de apa rece. Sterge-l bine cu un servet curat. Stoarce bine portocala si stropeste cu acest suc, pe toate partile, muschiul de porc.

Dupa cateva minute adauga sare, cimbru si rozmarin. Leaga apoi muschiul cu sfoara sau ata mai dura ca la final sa aiba o forma frumoasa. Asaza muschiul in tava unsa cu ulei. Toarna peste el putina apa calda, cam o cescuta, si lasa-l la cuptor, la foc moderat, aproximativ 80 de minute.

Din cand in cand stropeste-l cu vin si sosul format in tava. Daca muschiul nu este patruns si sosul din tava a scazut, mai adauga apa calduta. Intre timp, curata morcovii, ceapa si cartofii. Spre final, de jur-imprejurul muschiului, pune morcovii taiati bastonase, ceapa, in patru, si cartofii, cubulete.

Presara si peste legume sare. Cand carnea este bine patrunsa si legumele coapte, scoate muschiul condimentat din cuptor, las-o sa se racoreasca, apoi indeparteaza ata si taie carnea in felii potrivite.

Muschi capitonat cu cimbru

Friptura condimentata

Revista BUCATARIA DE AZI

Poza principala

muschi_condimentat.jpg

1500 g muschi de porc
2-3 cepe
1-2 morcovi
3-4 cartofi
1 pahar cu vin alb
1 portocala
100 ml ulei
sare, piper, rozmarin, cimbru

Carnea de porc poate fi gatita asemenea unei delicatese. Iata o reteta cu muschi condimentat.
Numar de portii
6
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE