Muşchi de porc cu portocale

1. Taie carnea felii mai groase, condimenteaz-o, după care rumenește-o în ulei împreună cu usturoiul tocat. 

2. Scurge excesul de grăsime și pune feliile de la o portocală. Acoperă cu o cană cu apă și lasă să fiarbă la foc mic. Scoate apoi carnea și strecoară sosul.

3. Separat, topește zahărul și stinge cu sucul de la restul portocalelor. Adaugă feliile de carne și sosul strecurat. 

4. Lasă la foc domol circa 10-15 minute. Servește carnea cu cât mai mult sos și câteva felii de portocală.

 

Ciocănele în sos de portocale

Poza principala

friptura_mica.jpg

1 kg pulpă de porc

350 g portocale

4 căței de usturoi

1 lingură cu zahăr brun

piper

sare

ulei

 

Clatite cu ricotta si portocale

Un fel principal exotic, ideal pentru mesele festive!
Numar de portii
4
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE