Uncategorized

Muschi supraetajat

1.Se condimenetaza cu piper feliile de muschi si se pun intr-un amestec din vin, ardei iute tocat marunt, catei de usturoi zdrobiti cu lama unui cutit. Se tine la rece minimum doua ore.
 
2.Se taie cubulete cartofii si telina si se pun la fiert in apa clocotita in care se adauga un praf de sare. Se lasa 20-25 de minute.
 
3.Se scurg legumele si se paseaza cu mixerul. Se adauga smantana, untul, un praf de sare, piper si nucsoara proaspat rasa.
 
4.Se pun feliile de muschi marinat pe gratarul incins si se tin 3-4 minute pe fiecare parte. Separat, se incalzeste o lingurita cu ulei, se toarna marinata si se da intr-un clocot.
 
5.Se serveste muschiul pe pat de piure de telina si cartof, garnisit cu felii de morcov si fire de sparanghel inabusite si trase in putin ulei de masline, si cartofi pai.

Friptura de vita cu salata

Carne de vita cu sos de stridii

Poza principala

muschi_supraetajat_mica.jpg

    4 felii de muşchi de vită
    200 ml vin roșu
    1 linguriță cu ardei iute
    2 căței de usturoi
    1-2 morcov
    1 legătură de sparanghel
    ulei de măsline
    sare
    piper
Pentru Piure
    750 g ţeline
    250 g cartofi
    100 ml smântână
    1 lingură unt
    sare
    piper
    nucşoară

Maslinul este considerat arborele vesnic roditor, avand o longevitate extraordina si o uimitoare putere de regenerare. La prepararea acestui muschi supraetajat va recomandam sa folositi uleiul de masline.
Numar de portii
4
Facebook Comments


iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE