Uncategorized

Nasturei cu ciocolata

Freaca untul si elimina apa. Adauga zaharul si galbenusurile pana obtii o crema.

Separat, amesteca intr-un castron faina cu amidonul, sarea si praful de copt.

Amesteca bine cele doua compozitii, adauga vanilia lichida si nuca. Framanta un aluat molut, da-i forma de bila, inveleste in folie si da la rece pentru 30 de minute.

Apoi, rupe bucati de aluat si formeaza bilute. Tavaleste acesti biscuiti prin zahar si asaza-i pe o tava tapetata cu hartie de copt. Preseaza cu degetul mijlocul fiecarui nasturel. Coace 12-15 minute.

Topeste la bain-marie ciocolata si adauga frisca lichida.

Cand ai scos tava, mai preseaza fiecare nasturel in parte si umple mijlocul cu ciocolata topita.

Prajitura cu ciocolata si ghimbir

Prajitura de biscuiti

Revista BUCATARIA DE AZI

Poza principala

nasturei400.jpg

PENTRU ALUAT
300 g faina
70 g amidon
1 lingura rasa cu praf de copt
250 g unt
3 galbenusuri
150 g zahar
150 g nuci macinate
1 plic cu vanilie lichida
sare

PENTRU UMPLUTURA
300 g ciocolata
4-5 linguri cu frisca lichida

Biscuiti? Biscuim! Iata o reteta de biscuiti-nasturei, cu glazura de ciocolata.
Numar de portii
12-14
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE