Uncategorized

Nectarine la gratar

1. Pregatiti salsa: intr-un castron, amestecati fructele de padure cu zaharul, ghimbirul, zeama de lamaie si praful de sare. Lasati deoparte.

2. Incalziti un gratar de teflon sau gratarul de gradina. Prajiti nectarinele pentru 5 minute pana se inmoaie.

3. Pentru a servi, puneti cate 2 jumatati de nectarine in fiecare din cele 4 boluri si acoperiti cu salsa de fructe de padure.

Poza principala

nectarine_la_gratar.jpg

240 g capsune, taiate
120 g zmeura
80 g afine
2 linguri zahar
2 lingurite ghimbir
1 lingurita zeama de lamaie
un praf de sare
4 nectarine coapte, taiate in jumatate

Pentru finalul unei seri perfecte, va recomandam nectarinele la gratar. Temperatura ridicata potenteaza aroma fructului, alaturi de o salsa delicioasa de fructe de padure.
Numar de portii
4
Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE