Uncategorized

Negresă cu mascarpone

1.Topește ciocolata la bain-marie, amestec-o cu unt, apoi las-o puţin deoparte, la cald.

2.Freacă gălbenușurile cu restul de unt și zahărul tos. Adaugă ciocolata, nucile, praful de copt.

3.Pune puţin câte puţin făina și laptele, amestecând continuu. Toarnă în forma tapetată cu hârtie de copt. Dă la cuptorul preîncălzit pentru 20 de minute.

4.Când e gata, lasă la răcit. Bate albușurile spumă cu zahărul, amestecă apoi cu brânza. Taie negresa în pătrate, pe care le unești cu cremă de brânză.

Poza principala

negresa_cu_mascarpone_mica.jpg

    500 g ciocolată menaj
    4 galbenusuri
    250 g zahăr
    50 g unt
    200 g făină
    1 plic praf de copt
    1 pahar cu lapte
    100 g nuci
    sau fructe uscate
Pentru cremă
    4 albuşuri
    100 g mascarpone
    100 g zahăr pudră

Negresa e negresă. E bună. Dar ia pune-i şi o cremă, şi ceva fructe uscate. Va fi o adevărată încântare…
Numar de portii
10
Calorii
250
Facebook Comments



iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE