New York Cheesecake

1. Preincalziti cuptorul la 160 de grade.

2. Pentru baza: zdrobiti biscuitii, amestecati-i apoi cu zaharul si untul si presati-i pe baza unei tavi cu pereti detasabili.

3. Pentru umplutura: Mixati crema de branza pana la omogenizare, apoi adaugati smantana, zaharul, coaja si zeama de lamaie, oul si galbenusul, mixand temeinic. Turnati apoi compozitia peste baza de biscuiti.

Coaceti totul la cuptor pentru 50-60 de minute sau pana cand umplutura este ferma, dar gelatinoasa. Opriti focul si lasati in cuptor pentru 2 ore.

4. Scoateti cheescake din cuptor si dati la rece pentru cateva ore sau peste noapte.

5. Indepartati peretii tavii de cheesecake, apoi puneti prajitura pe un platou, asezand fructele pe deasupra si presarand zahar pudra. 

Poza principala

rexfeatures_618372g_mca.jpg

Pentru baza:
125 g biscuiti digestivi
1 lingura zahar demerara
45 g unt, topit
Pentru topping:
400 g crema de branza
142 ml smantana
50 g zahar
coaja rasa si zeama de la o lamaie
1 ou
1 galbenus de ou
60 g zmeura
60 g afine
frunze de menta
zahar pudra

Stim ca, in secret, cu totii vreti sa obtineti gustul inegalabil al cheesecake-ului de la Starbucks. Oare aceasta reteta va va apropia de el?:)
Numar de portii
6-8
Facebook Comments

Admin

Comentarii

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE