No reservations, un film despre mancare si dragoste

Text
eCuisine
Sursa
IMDB
Kate este bucatar sef la un restaurant din Manhattan si meseria este viata ei. Intensitatea si pasiunea cu care isi face treaca ii captiveaza si ii intimideaza pe cei din jurul ei.
noresmica.jpg

Cu precizie uluitoare, ea coordoneaza realizarea a sute de preparate, face sosuri delicate, asezoneaza si pregateste fiecare mancare la perfectie.

Ea este trimisa la terapie de catre patronul restaurantului deoarece este rece si greu de suportat de catre colegi. Toata viata ei se schimba cad sora sa moare, iar nepoata sa de zece ani, Zoe, vine sa locuiasca impreuna cu ea. In timp ce Kate se lupta sa fie parinte pentru nepoata care trece printr-o drama, patronul restaurantului angajeaza un al doilea bucatar, pe Nick, care spune ca este o onoare sa lucreze in bucataria lui Kate, dar aceasta il suspecteaza ca vrea sa ii ia locul.

Este posibil ca muzica lui Puccini si gustul delicios al pastelor sa-i inmoaie inima lui Kate? Aflati pana la sfarsitul filmului No Reservation, care a aparut in 2007, cu Catherine Zeta-Jones si Aaron Eckhart in rolurile principale.

Facebook Comments

cmanager

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

Cele mai recente postări

PUBLICITATE

PUBLICITATE