Uncategorized

Nunta regala de la Monaco: Iata cel mai spectaculos tort de nunta! (FOTO)

Text
eCuisine
Sursa
AFP
Foto
Getty Images
Asa cum am anuntat saptamana aceasta, tortul de nunta al printului Albert al II-lea de Monaco si al sotiei sale, Charlene Wittstock, a fost unul gradios. Insa nu ne gandeam ca va fi atat de spectaculos.
monaco.jpg

Inalt de 5 etaje si ornat cu o replica a florii nationale a Africii de Sud, tara de origine a miresei, Proteea regala, tortul de nunta al celor doi miri a uimit pe toata lumea. Spectaculosul desert a fost preparat din coacaze rosii si vanile si a avut un topping bogat de frisca. (puteti vedea tortul in josul paginii)

Maestrul bucatar francez Alain Ducasse este cel care a preparat meniul nuntii de la Monaco in cele mai mici detalii, alaturi de alti 60 de bucatari, asa cum am anuntat aici.

Invitatii au savurat peste téléostéen pe pat de rosii cu masline si legume, secara alba cu morcovi, ceapa, telina si ciuperci, dar si peste local in bulion, alaturi de cartofi noi cu sofran. Toate ingredientele au fost aduse de pe o raza de maximum 9,5 km in jurul principatului Monaco.

Albert de Monaco s-a casatorit vineri, 1 iulie 2011, cu fosta inotatoare sud africana Charlene Wittstock. Evenimentul a marcat prima nunta a unei fete princiare din Monaco dupa mai bine de 50 de ani.

Facebook Comments

Admin

Comentarii

Click aici pentru a comenta

  • nunta regala cerea un meniu regal si ,ca o incununare a evenimentului,tortul a fost pe masura ;pe masura curtii,a invitatilor si a asteptarilor .asa ramane un model de urmat din fiecare prezenta,gest sau fel servit.deci,multumim.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTEPUBLICITATE