Uncategorized

O vara delicioasa la Terasa Corso

Text
ADVERTORIAL
Hotelul InterContinental redeschide Terasa Corso, intr-un decor nou elegant si cu o oferta delicioasa de shake-uri si inghetate.
corso.jpg

“Banana Split”, “Stracciatella”, “Crazy Cup for Two” sau un simplu Sorbet, shake-uri precum “Mint Shirley Temple”, “Cola Float” sau chiar un Cafe Frappe sunt doar citeva dintre preparatele racoritoare de la terasa din inima orasului. Preparata cu briosa calda si inghetata de fructe, “Focaccina” redefineste “sandvisul de inghetata”, prin savoarea si aspectul sau. “Corso Shake” este specialitatea casei pregatita din amestecul de inghetata de capsuni, vanilie si lapte de cocos.

Oferta de anul acesta include o cafea espresso Lavazza, pentru fiecare inghetata comandata.

Locatia in aer liber serveste zilnic micul dejun, pranzul si cina, de la 06:00 pana la ultima comanda. Incepand cu ora 18.00 oaspeţii Terasei Corso beneficiaza de locuri de parcare gratuite in parcarea supraterana a Hotelului InterContinental.

Cu acces direct din Str. Batiste si cu o priveliste unica asupra celui mai aglomerat bulevard din Bucuresti, Terasa Corso este locul perfect pentru o zi torida de vara.

Terasa Corso, intrare din Strada Batiste. Nr. Locuri: 25. Program: 7.00 – ultima comanda.

Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTEPUBLICITATE