Omleta Arnold Bennett

1. Pune egrefinul afumat intr-o oala medie si acopera cu lapte. Lasa la fiert timp de 8 minute. Scurge si lasa pestele la racit. Indeparteaza oasele si pielea.

2. Incalzeste jumatate din ulei intr-o tigaie medie. Bate usor 4 oua. Adauga putina sare si mult piper, apoi toarna in tigaie.

3. Adu marginile omletei inspre centru pana e gata. Presara jumatate din bucatile de peste si mai lasa pe foc pana e gata.

4. Pentru servire, pune smantana peste omleta si garniseste cu arpagic.

Foloseste ingredientele ramase pentru a pregati cea de-a doua omleta.

Poza principala

rexfeatures_434203amica.jpg

400g peste egrefin afumat (sau alt peste afumat)
450ml lapte
2 linguri ulei de masline
8 oua
sare si piper negru macinat
3 linguri arpagic, tocat marunt
2 linguri cu varf de smantana

Pregatiti o omleta speciala pentru cei dragi.
Numar de portii
2
Facebook Comments

cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE