Omleta cremoasa cu branza si ciuperci

omleta_cremoasa_cu_branza_si_ciuperci
  1. Încingeți uleiul de măsline într-o tigaie.
  2. Adăugați ciupercile feliate și prăjiți la foc iute pentru 2-3 minute, amestecând frecvent.
  3. Răsturnați ciupercile într-un castron și amestecați-le cu brânza și pătrunjelul tocat.
  4. Plasați tigaia din nou pe foc și adăugați ouăle bătute.
  5. Adăugați amestecul de ciuperci pe jumătate din suprafața omletei.
  6. Cu o spatulă ridicați cealaltă jumătate și acoperiți umplutura de ciuperci.
  7. Mențineți pe foc pentru încă câteva secunde.
  8. Serviți imediat cu garnitură de salată.

  Credit Foto: 123RF

Poza principala

omleta_cremoasa_cu_branza_si_ciuperci.jpg

  • 1 lingură ulei măsline
  • 1 pumn ciuperci
  • 25 g brânză Chedar rasă
  • 1 lingură pătrunjel tocat
  • 2 ouă bătute
Dă startul unei zile cu un mic dejun sățios și bogat în proteină de calitate.
Numar de portii
1



Comentarii

comentarii

Daniela2015

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

Articole recente

PUBLICITATE