Omletă cu cartofi şi şuncă

1. Curăţă si taie cartofii în rondele, apoi aşază-i pe un şervet absorbant. 

2. Toacă mărunt şunca şi pune-o într-o tigaie în care ai încins o linguriţă de ulei. Lasă până se aureşte. Scoate într-un bol.

3. Într-o altă tigaie încinge 5 linguri de ulei şi pune rondele de cartofi. Tine câte 3 minute pe fiecare parte. Sărează şi piperează. Adaugă ardeii tăiaţi julien. Acoperă tigaia şi lasă încă 10 minute, amestecând din când în când. 

4. Între timp, amestecă energic ouăle într-un bol. Potriveşte de sare şi piper. 

5. După ce s-au făcut cartofii, adaugă ouăle bătute. Pune şunca. Acoperă şi lasă 5 minute. Serveşte îndată. Poftă bună!

credit foto: Photoland/Profimedia

 

Hamburgeri cu omleta

Poza principala

omleta_mica.jpg

2 ouă

4 cartofi

1 ardei gras verde

1 ardei gras roşu

50 g de kaiser

ulei

sare

piper

 

Omletă spaniolă

Un mic dejun târziu, numai bun pentru o zi relaxantă de weekend!
Numar de portii
2
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE