Omleta cu cascaval, avocado, bacon si salsa de rosii

1. Prepararea salsei:

Amestecati rosiile, ceapa, ardeiul iute, coriandrul si zeama de lime sau lamaie. Apoi condimentati.

2. Prepararea omletei:

Bateti ouale si adaugati apa amestecului, apoi condimentati dupa gust cu sare si piper.

3. Incalziti jumatate din unt intr-o tigaie. Adaugati jumatate din amestecul de ou in tigaie, in asa fel incat sa acopere toata suprafata ei. Amestecati intorcand tigaia la foc mediu pana cand omleta incepe sa se rumeneasca. Presarati jumatate din baconul taiat, apoi jumatate din avocado si jumatate din branza cheddar. Impaturiti omleta peste ingredientele adaugate apoi asezati-o pe o farfurie.

4. Preparati urmatoarea omleta in acelasi mod, folosind ingredientele ramase. Serviti aceasta omleta cu cascaval, avocado si bacon cu salsa de rosii.

 Mic-dejun consistent

credit foto: Guliver

Poza principala

h_01480567_mica.jpg

4 oua mari
30 ml apa
sare si piper
15 g unt fara sare
6 felii bacon fara zgarciuri, taiate marunt si prajite
1 avocado, curatat, fara samburi si taiat
125 g de branza cheddar
Salsa:
250 g rosii (aprox. 3), taiate
1 ceapa rosie, taiata marunt
1 ardei iute, taiat marunt
45 g frunze de coriandru
15 ml zeama de lamaie sau lime
sare si piper

Micul dejun poate fi destul de variat in functie de preferinte, dar aceasta omleta delicioasa este suficienta pentru inceputul unei zile active.
Numar de portii
2
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE