Omleta cu ciuperci, feta si ceapa verde

Se bat ouale intr-un vas suficient de mare si se amesteca cu laptele si miezul de paine faramitat. Se incorporeaza branza si ceapa taiata in compozitie.
Se feliaza ciupercile si se pun la calit in ulei. Cand ciupercile sunt facute se pune peste ele amestecul de oua cu branza si ceapa si se lasa pe foc.
Se intoarce omleta pe partea cealalta cu spatula si se mai lasa putin pe foc. Cand este gata se pune pe farfurie si se serveste calda impreuna cu o salata sau cu un pahar de iaurt.
2 oua
4-5 ciuperci proaspete
1 felie de branza feta
2-3 cepe verzi
1 -2 linguri ulei pentru prajit
1/4 ceasca de lapte dulce
miezul de la 1 felie de paine
O omleta gustoasa numai buna pentru un mic dejun satios
Numar de portii
1
Calorii
Facebook Comments


ramona

Comentarii

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE