Uncategorized

Omletă cu spanac și ciuperci

1. Taie ciupercile feliuţe sau mărunt și călește-le în unt topit.

2. Separat, bate albușurile spumă cu un praf de sare.

3. Adaugă gălbenușurile, brânza de vaci, câteva frunze de pătrunjel și spanacul fiert și tocat.

4. Compoziţia astfel obţinută, toarn-o peste ciupercile călite. Lasă omleta pe foc cam 2 minute.

Savurati aceasta omleta cu spanac si ciuperci calda impreuna cu familia.

 

Salată caldă cu ouă și cartofi

Poza principala

omleta_spanac_mica.jpg

3 albuşuri

2 galbenusuri

100 g spanac

2 ciuperci

1 lingură cu brânză de vaci

1 linguriţă cu unt

pătrunjel

sare

 

Toast cu salată de ouă

Un mic-dejun fara prea multe calorii si foarte bogat in vitamine cu spanac si ciuperci!
Numar de portii
4
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE