Uncategorized

Omletă la cuptor

1. Unge tava cu ulei şi toarnă compoziţia de ouă bătute. Peste ea, adaugă dovlecelul tăiat în rondele, morcovul cubuleţe şi ceapa tocată mărunt. 

2. Pune sare şi piper după gust. Dă la cuptor o jumătate de oră şi serveşte-o caldă, cu sos iute de ardei. 

3. Adaugă, după preferinţă, brânză feta, şuncă, roşii, pentru o omletă mai consistentă. 

 

Sugestie Adaugă în compoziţie busuioc proaspăt. Omleta va avea un gust spectaculos. 

 

Foitaj cu oua de prepelița

Poza principala

omleta_la_cuptor_mica.jpg

10 ouă

1 dovlecel

1 ceapă de apă

1 morcov calit in unt

2 linguri cu ulei

sare de mare

piper

 

Ouă ochiuri cu roșii cherry

O omleta cu de toate pentru un mic-dejun satios sau ca antreu pentru un pranz bogat in proteine!
Numar de portii
4
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE