Uncategorized

Omletă rustică

1. Curăţă cartofii de coajă, spală-i și taie-i rondele de 3-4 mm. Feliază cârnatul și taie kaizerul pe lung.

2. Într-o tigaie, pune feliile de cartof la prăjit în ulei. Când s-au rumenit pe o parte, întoarce-i pe cealaltă.

3. Când cartofii sunt aproape gata, adaugă feliile de cârnaţi și kaizer. Amestecă să nu se prindă.

4. Sparge ouăle într-un bol și bate-le bine. Adaugă sare și piper după gust.

 

Omletă cu cartofi şi şuncă

5. Pune ouăle bătute peste cartofi și kaizer, acoperă tigaia și lasă la foc mic câteva minute.

Poza principala

omleta_rustica_mica.jpg

6 ouă

2 cartofi

1 cârnat cabanos

4 felii de kaizer

3 linguri cu ulei

sare

piper

 

Hamburgeri cu omleta

Ce spui de o omletă delicioasă, sățiosă, ușor de preparat și rapidă? În 30 de minute o pui în farfurii!
Numar de portii
2-3
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE