Uncategorized

Omletă spaniolă

1.Curăţă cartofii, taie-i în felii nu foarte groase și rumenește-i în ulei pe ambele părţi.
 
2.Separat, taie ceapa julien și călește-o în ulei. Presară un praf de sare și piper.
 
3.Adaugă ardeiul tăiat fâșii și feliile de cartofi și lasă puţin pe foc să se întrepătrundă gusturile.
 
4.Acoperă totul cu ouăle bătute cu laptele și puţină sare. Lasă la cuptor, la foc mic, aproximativ 20-30 de minute. E delicioasă.

Poza principala

omleta_spaniola_mica.jpg

8 ouă
800 g cartofi nesfărâmicioși
1 ardei gras roşu
2 cepe
1 ceşcuţă cu lapte
ulei de măsline
sare
piper

Omleta spaniolă se prepara simplu și este o rețetă ideală pentru un mic-dejun de weekend împreună cu familia.
Numar de portii
4
Calorii
345
Facebook Comments


iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE