Uncategorized

Orez cu dovleac si parmezan

1. Incalzeste o tigaie mare cu 1 lingura de ulei de masline si prajeste ceapa timp de 5 minute. Adauga orezul, amesteca bine, apoi adauga 600ml de apa fierbinte si cubuletele de dovleac.

2. Lasa la fiert amestecand ocazional pana lichidul este aproape evaporat, aproximativ 10 minute. Adauga inca 300ml de apa fierbinte si fasiile de ardei rosu. Adauga apa in plus daca mai este nevoie. Lasa orezul deoparte cateva minute.

3. Amesteca jumatate din parmezan si asezoneaza. Serveste cu restul de parmezan si stropeste cu ulei de masline si piper.

Poza principala

rexfeatures_1189871jmica.jpg

1 ceapa, curatata si taiata marunt
250g de orez
1 dovleac mediu, curatat, fara seminte, taiat cubulete
1 ardei rosu, fara seminte, taiat julienne
45g de parmezan ras

Puteti adauga si usturoi, mazare si ierburi proaspete, va fi si mai gustos. Serviti cu vin alb.
Numar de portii
4
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE