Orez cu legume la gratar

salata_mica_18

1. Taie legumele și pune-le pe gratarul încins.

2. Calește orezul într-o lingurita cu ulei și apoi stinge cu supa.

3. Adauga sare și lasa-l sa fiarba domol. Dupa ce a fiert, pune-l într-un bol.

4. Adauga legumele, cubulete de caș, masline și sosul vinegreta facut din 2 linguri cu ulei, 1 lingura cu zeama de lamaie, un praf de sare, unul de piper si amesteca bine toate aceste ingrediente pentru orezul cu legume la gratar.

 

Terina de ardei copti

Poza principala

salata_mica.jpg

1 cescuta cu orez

3 cescute cu supa de legume

50 g cas dulce

2 ciuperci micute

1 rosie

1 dovlecel

1 vinata

ulei masline

sos vinegreta

piper

sare

 

Orez mediteraneean

De pregatit la iuteala, cand timpul te preseaza si ai manca ceva gustos si rapid, orezul cu legume la gratar este alegerea potrivita!
Numar de portii
2



Comentarii

comentarii

Mariana.F

Comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

Articole recente

PUBLICITATE