Orez cu scoici

1. Intr-o tigaie, incalziti uleiul si caliti ceapa pana se inmoaie. Adaugati scoicile afumate si vinul. Caliti pentru 2 minute.

2. Adaugati pasta de tomate, sarea, piperul si orezul. Caliti pana cand se evapora tot lichidul.

3. Puneti busuiocul, amestecati si garnisiti cu scoicile proaspete. Serviti fierbinte.

Poza principala

h_01489468_400.jpg

45 ml ulei de masline
1 ceapa, taiata fin
1 cutie (400 g) scoci afumate
65 ml vin alb
15 ml pasta de tomate
sare si piper
500 ml orez, fiert
o mana de busuioc proaspat, taiat
100 g scoici proaspete, gatite

Combinatia dintre orez si scoici face ca acesta reteta sa fie foarte gustoasa. Trebuie s-o incercati, se prepara foarte repede!
Numar de portii
4
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE