Uncategorized

Ostropel de miel

1. Tranșeaza carnea de miel în bucati mai mari și pune-o la fiert în apa cu sare și o ceapa. 

2. Separat, calește ceapa taiata julien împreuna cu ardeiul taiat marunt și usturoiul zdrobit. 

3. Stinge cu zeama în care a fiert carnea, dupa care adauga bucatile de carne. Lasa la cuptor și, din când în când, adauga putina supa. 

4. Spre final, adauga cutia cu roșii și condimenteaza cu mirodeniile, dupa gust. Când sosul este bine scazut, aromatizeaza cu verdeata tocata fin. 

5. Servește ostropelul de miel cât este fierbinte, alaturi de cartofii copti și taiati cubulete.

 Ostropel de pui cu rosii

Retete De vara

Poza principala

ostropel_de_miel_mica.jpg

1 kg pulpa de miel

4 cepe

8 caței de usturoi

1 ardei gras

1 cutie cu rosii în bulion

500 g cartofi

ulei

sare

piper

busuioc

rozmarin

 

Ostropel de pui cu roșii

Un pranz copios cu ostropel de miel pentru o masa festiva! Alege mielul nu doar de Paste, ci si intr-o zi obisnuita! Vei face senzatie!
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE