Uncategorized

Ostropel de pui cu roșii

1. Spala ciocanelele dupa ce le-ai curatat. Condimenteaza-le cu sare și piper, apoi înabușa-le în ulei cu adaos de apa, la foc mic. 

2. Spre final, adauga o ceapa tocata și ardeii taiati fâșii. Lasa pe foc sa se înabușe legumele, apoi stinge cu pasta de tomate dizolvata în apa calduta și toarna vinul. 

3. Când carnea este patrunsa și sosul a scazut, adauga usturoiul taiat rondele, roșiile curățate de pieliță și tocate, maslinele. 

4. Aromatizeaza ostropelul de pui cu putina salvie sau patrunjel și lasa la cuptor 15-25 de minute.

 Ostropel de miel

Legume în sos de roșii

Poza principala

ostropel_mica.jpg

1 kg ciocanele de pui

500 g rosii

2 ardei grasi

50 g pasta de tomate

150 ml vin alb

150 g masline

2 cepe

8-10 căței de usturoi

piper

sare

ulei

 

Pui cu iaurt şi lămâie

Clasicul ostropel de pui cu rosii, ca la mama acasa, numai bun cu mamaliguta calda!
Numar de portii
4
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE