Oua coapte si carnati

1.Prajiti ceapa in ulei pana se inmoaie si adaugati usturoiul, nautul si spanacul, prajind in continuare pana se inmoaie spanacul. Amestecati carnatii si crema de branza pana se omgenizeaza, apoi puneti toata compozitia in boluri termorezistente.

2. Spargeti cate doua oua in fiecare bol, asezonati cu sare si piper, apoi dati la cuptor pentru 20 de minute sau pana cand ouale sunt gata. Serviti cu paine la micul-dejun sau la o cina mai usoara.

Poza principala

oua_coapte_si_carnati_h_01718038_mica.jpg

1 ceapa, taiata
15 ml ulei de masline
1 catel de usturoi, taiat
1 cutie de naut, scursa
300 g spanac baby
carnati prajiti, taiati in bucati mici
200 ml crema de branza cu ceapa verde
8 oua

Daca sunteti pregatiti pentru un mic-dejun englezesc, iata propunerea noastra.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Admin

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE