Uncategorized

Ouă la cuptor

Oua, spanac, praz și brânză. Ingrediente numai bune pentru un prânz sățios.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 2 linguri ulei măsline
  • 2 fire praz, feliate subțire
  • 2 cepe, tocate mărunt
  • 200 g baby spanac
  • 1 pumn pesmet din pâine din făină integrală
  • 25 g parmezan
  • 4 roșii deshidratate, tocate
  • 4 ouă

Modalitate de preparare:

  1. Se încălzește cuptorul la 200 ° C .
  2. Se încălzește uleiul într-o tigaie și se adaugă prazul, ceapa și condimentele. Se fierbe timp de 15-20 de minute până se înmoaie și începe să caramelizeze.
  3. Între timp, puneți spanacul într-o strecurătoare și turnați peste el un ceainic de apă clocotită. Atunci când suficient de rece pentru a fi manevrat, stoarceți cât mai mult lichid posibil.
  4. Se amestecă pesmetul și brânza împreună.
  5. Aranjați amestecul de praz și ceapă între 4 vase termorezistente, apoi se împrăștie cu spanac și bucăți de roșii dehidratate.
  6. Faceți câte o adâncitură cu lingură și spargeți câte un ou.
  7. Asezonați după gust și presărați deasupra amestecul de pesmet și brânză.
  8. Introduceți vasele la cuptor pentru 12-15 minute, sau  până când ouăle sunt gata.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE