Oua umplute cu piept de pui

Fierbem ouale 7 minute, sa fie tari, dupa care le punem sub jet de apa rece, sa le curatam de coaja usor, cu pielita cu tot si fara sa le desprindem pe bucatele de albus. Le taiem jumatati pe lungime si le scoatem cu atentie galbenusurile. Carnea de pasare, fara piele, o fierbem si o trecem de doua ori prin masina de tocat. Intr-un castron frecam galbenusurile cu mustarul, apoi punem carnea tocata si amestecam totul cu sare, piper si nucsoara. Pasta astfel obtinuta o turnam cu spritul in jumatatile de albus. Ouale umplute se tin o ora – doua la rece. Dupa preferinta, se asaza pe platou cu frunze de salata verde sau ornate cu maioneza ori feliute de castraveti si gogosari murati.
6 oua
200 g piept de pui
1 lingura de mustar
nucsoara
sare, piper.
Numar de portii
6
Calorii
Facebook Comments

Noctemful

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE