Uncategorized

Pachetele cu migdale

Cerne faina si pune in mijloc drojdia dizolvata in putin lapte si o lingurita cu zahar. Acopera si lasa la dospit 15 minute. Adauga untul topit, racorit si amestecat cu zaharul si galbenusurile. Framanta toate aceste ingrediente, iar la final, incorporeaza migdalele tocate si stafidele inmuiate in rom.

Acopera si lasa la crescut, la loc caldut, 20 de minute. Modeleaza gramajoare din aluat. Asaza-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Spre final, unge-le cu ou batut si presara fulgii de migdale. Coace la cuptor, la foc moderat, 40-45 de minute.

Revista Bucataria de Azi

Poza principala

pachetelecumigdale_mica.jpg

500 g faina
30 g drojdie
120 g zahar pudra
250 ml lapte
120 g unt
2 galbenusuri
1 ou
2 linguri cu rom
60 g migdale macinate
30 g fulgi de migdale
50 g stafide
sare

Daca nu aveti timp sau energie pentru cozonaci, preparati aceste pachetele cu migdale pentru masa de Paste.
Numar de portii
6
Facebook Comments


Admin

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE